Sivu 1/1

Havainnot eivät näy tiirassa.

Lähetetty: 07 Kesä 2018, 11:27
Kirjoittaja niesi20
Jostain syystä uudet havaintoni ovat lakanneet näkymästä tiira.fi palvelussa. Lisäämäni havaintoilmoitukset näkyvät ilmoitussivun alalaidassa mutta eivät listaannu mihinkään havaintolistaukseen. Esimerkiksi eräänä päivänä yhdistyslistauksessa oli kymmenkunta eri henkilöiden havaintoa pikkusieposta mutta minun havainto ei sinne ilmaantunut (esimerkkejä on tältä keväältä kymmeniä).

Listausnäkyvyydellä ei ole sinällään minulle merkitystä koska en ole ns. ammattilainen tai erityisen ansioitunut harrastaja vaan omaksi ilokseni luonnon seuraaja. Lähinnä kiinnostaakin että kirjaantuuko missään näkymättömät havaintoni mihinkään tilastoihin? Eli onko Tiiraan kirjaamisessa osaltani mitään hyötyä?

Re: Havainnot eivät näy tiirassa.

Lähetetty: 07 Kesä 2018, 15:14
Kirjoittaja kari 777
ookko merkinnyt havainnot salaiseksi

Re: Havainnot eivät näy tiirassa.

Lähetetty: 07 Kesä 2018, 15:40
Kirjoittaja JuK
Ilman esimerkkiä näkymättömästä havainnosta ei voi sanoa juuta eikä jaata.

Re: Havainnot eivät näy tiirassa.

Lähetetty: 08 Kesä 2018, 14:19
Kirjoittaja KalleR
Hei,
havaintosi ovat menneet kyllä Tiiraan, jos ne näkyvät syöttölomakkeen alaosassa. Voit tarkistaa asian menemällä perus- tai laajaan hakuun, ja valitsemalla "omat havainnot/omat ilmoitukse" tai laittamalla hakulajiksi esim pikkusiepon. Huom että havaintolistaukset päivittyvät kahden tunnin välein, eli syötetyt havainnot eivät ilmesty sinne välittömästi havainnon syöttämisen jälkeen.

terveisin Kalle Rainio