Punarintoja odotellessa
Lähetetty: 25 Helmi 2011, 15:54
Hei
Viime kevään ensimmäinen punarinta löytyi pari päivää tulonsa jälkeen pihalta kuolleena ja ajatus on että kun väsyneet matkalaiset tänä vuonna saapuu niin pötyä on pöydässä siihen maalliin ettei ainakaan siihen homma tyssää. Tähän kaipaisin neuvoja.
Mitä kannattaa laittaa tarjolle? Kuorittua auringonkukkaa ja pähkinämurskaa on tarjolla aina. Käyttävätkö näitä?
Omenaa käsittääkseni ja muistelen lukeneeni jonkun tarjonneen mantelilastuja ja rusinaa?
Huomasin marketissa uusia tuotteita ulkolinnuille, tuoteselosteen mukaan eväissä oli vaihtoehtona joko hyönteisiä tai hedelmiä. Lieneekö nämä ihan kelvollista tarjottavaa? Eläinkaupoissa näkyy olevan tarjolla myös kuivattuja hyönteisiä, vähän mietityttää mutta voishan tuotakin kokeilla tietysti. Mitenkähän noita hämpsäkkeitä vois kokeilla tarjoilla...
Miten esim omenan kanssa tulee toimia, viedäänkö päivittäin pieni määrä tarjolle vai pystyvätkö käyttämään jäätynyttä? Tuleeko omena tarjota pieninä paloina vai saavatko lohkoista syötyä? Ripustetaanko pensaistoon vai jätetäänkö maahan?
Mitä muuta olisi hyvä huomioida A1 -luokan punarintabaarin perustamisessa?
Viime kevään ensimmäinen punarinta löytyi pari päivää tulonsa jälkeen pihalta kuolleena ja ajatus on että kun väsyneet matkalaiset tänä vuonna saapuu niin pötyä on pöydässä siihen maalliin ettei ainakaan siihen homma tyssää. Tähän kaipaisin neuvoja.
Mitä kannattaa laittaa tarjolle? Kuorittua auringonkukkaa ja pähkinämurskaa on tarjolla aina. Käyttävätkö näitä?
Omenaa käsittääkseni ja muistelen lukeneeni jonkun tarjonneen mantelilastuja ja rusinaa?
Huomasin marketissa uusia tuotteita ulkolinnuille, tuoteselosteen mukaan eväissä oli vaihtoehtona joko hyönteisiä tai hedelmiä. Lieneekö nämä ihan kelvollista tarjottavaa? Eläinkaupoissa näkyy olevan tarjolla myös kuivattuja hyönteisiä, vähän mietityttää mutta voishan tuotakin kokeilla tietysti. Mitenkähän noita hämpsäkkeitä vois kokeilla tarjoilla...
Miten esim omenan kanssa tulee toimia, viedäänkö päivittäin pieni määrä tarjolle vai pystyvätkö käyttämään jäätynyttä? Tuleeko omena tarjota pieninä paloina vai saavatko lohkoista syötyä? Ripustetaanko pensaistoon vai jätetäänkö maahan?
Mitä muuta olisi hyvä huomioida A1 -luokan punarintabaarin perustamisessa?