Päivitetty versio

Täällä voit antaa palautetta ja parannusehdotuksiasi havaintojärjestelmästä.
Palepongaa
Viestit: 1
Liittynyt: 05 Loka 2020, 16:24

Päivitetty versio

Viesti Kirjoittaja Palepongaa » 05 Loka 2020, 16:37

Viimeisimmän päivityksen jälkeen mielestäni ohjelman käytettävyys huonontui merkittävästi. Sisältö ensinnäkin latautuu vaiheittain, ja nykäisee skrollatun sivun useita kertoja sivun alkuun. Uusi havaintojen järjestyslogiikka ei mielestäni sovellu uusimpien havaintojen (tämä päivä) katsomiseen. Aiemmin uusimmat havainnot olivat kätevästi ensimmäisinä, mutta nyt pitää kahlata koko päivän saldo koko ajan läpi, ei hyvä. Seuraavien päivien osalta tämä logiikka voi toimia, jolloin lajikohtaiset havainnot näkyvät peräkkäin tietyssä loogisessa järjestyksessä.
Päivityksessä olisi voinut huomioida nyt myös koontihavaintojen osalta näyttää koontihavaintokin tuoreimman havainnon mukaan, eli jos tänään tehdään havainto, niin se näkyy tämän päivän havainnoissa, ei jossakin menneisyydessä.
Toivoisin näiden asioiden huomioimista viimeistään seuraavan päivityksen yhteydessä.

KalleR
Viestit: 546
Liittynyt: 28 Maalis 2006, 14:17
Paikkakunta: Littoinen
Viesti:

Re: Päivitetty versio

Viesti Kirjoittaja KalleR » 06 Loka 2020, 11:06

Moi,
itse en ole huomannut mitään muutosta listausten näyttämisessä. Mutta jos haluat nähdä viimeksi tallennetut ensin, valitse kohdasta "LAJITTELU" vaihtoehto "ilmoitusaika", ja muut haluamasi valinnat. Tämän haun voit tallentaa klikkaamalla "tallenna haku".

t Kalle Rainio

Vastaa Viestiin